En toen kwamen de jonge dames Martens

by

Hoera, het is weer weekend. Maandag is mijn laatste werkdag bij Essent. Na het opleveren van het jaarbudget van Essent Trading loop ik al de hele week met het gevoel dat ik jarig ben rond op de werkvloer (en ik vind jarig zijn nog altijd leuk).

In ieder geval, het is weekend en dat betekent dat de jonge dames Martens komen logeren. Zal de kiet gesloopt gaan worden door de dames, of weten ome Jeroen en tante Miriam de situatie in de hand te houden? Samen met Miriam zijn Famke en Suusje naar de film geweest. De film ging over het paard van Sinterklaas. Altijd een goed onderwerp voor een spannende film. Daarna kwam ome Jeroen vanuit werk naar het Eazie wokrestaurant, want daar konden we met stokjes eten. Net als Winky, het meisje dat het paard van Sinterklaas verzorgt. Wel raar dat Famke de wortel in de maaltijd niet lekker vond dan! Het eten smaakte ons allen goed. Daarna snel naar huis om de kamer te versieren voor Halloween. De spinnen en pompoenen verdringen langzaam maar zeker de rustplaats van ome Jeroen. Ik ben genoodzaakt de bank te verlaten met al die enge beesten en groenten.

Maar eerlijk is eerlijk. De dames hebben zich voorbeeldig gedragen en hebben een boel leven in huis gebracht. Benieuwd wat we volgend weekend gaan doen.

Tags: , , ,

Eén reactie to “En toen kwamen de jonge dames Martens”

  1. Chefke van Mieke Says:

    Snif, waar dinsdag nog alles op rolletjes liep (waarde de geest van Mieke nog rond op de tradefloor), vandaag ontstonden reeds de eerste scheuren in het Finance & Control fort. Tien voice mailtjes over planningen, intercompany afstemmingen, papa-dagen, ‘ik snap iets niet’ gezever, et cetera. Ik word gek! Gelukkig werd het ‘plan Martens’ met applaus gevierd in het MT, volgende week donderdag vindt een diner plaats met het hele team, waarbij de grote roerganger ook aanwezig zal zijn: kun je je nog één keer vrijmaken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: