Verhuisbedrijf Virgin & Co

by

Vandaag waren we druk met ‘het-grote-verhuis-je-moe spel’. Om 12:00 uur was de aftrap bij Virgin met een lunch. Want lunchen bij Virgin… = altijd leuk (én lekker, én gezellig). Het was trouwens een interactieve lunch. We kregen namelijk een lesje Thais van Daan. ‘In Thailand vraagt men niet ‘hoe gaat het?’ er wordt gevraagd ‘wat heb je gegeten’. Da’s de normale begroeting. Je zegt dan bijvoorbeeld Khai, dat is kip’.

Maar Daan kent natuurlijk ook heel veel vieze woorden 😉 Jak; ‘ik ben geil’. Of Jak, jak… ‘Ik ben heeeeel g…’. Of zoals Jeroen het al opmerkte ‘ik zeg mooi niks, want ik gooi alles door elkaar. En anders denkt de taxichauffeur straks dat we op zoek zijn naar een ‘geil kippetje’.

Ballonvriend Jurgen had speciaal voor ons een dagje vrij gepland. ‘Joh, ik heb dagen genoeg, ik help graag’. We zochten namelijk een chauffeur met BE rijbewijs. Want die heb je nodig als je verhuisd met bus én trailer. Wij kunnen eigenlijk alleen voor Roen-Roen en Mim-Mim spelen als er met zo’n grote combi gereden wordt.

Eerst spullen van SAP naar huis. Misschien was het wat overdreven om net voordat we op wereldreis gaan twee tafels, acht stoelen en twee fauteuils (uit de oude inboedel) te kopen. Ha, ha.. Maarja, voor die prijs kon Mim het echt niet laten staan.

Vervolgens een tussenstop bij de Ikea om twee nieuwe matrassen in te laden. Want stel je nou eens voor dat de nieuwe bewoner heel jak, jak is op ons bed… brrrrr (JAKUS!). En dan de persoonlijke spullen uit ons huis naar het huis van Carolien een paar straatjes verder. Lang leve haar grote lege zolder (die nu proppievol staat want wij zijn echte verzamelaars 😉

Ook nog even een zware stoel bij de pa en ma Martens geparkeerd. Pitstop bij de Chinees om even wat lekkers op te pikken. Mmmm mmmmm prima diner! En dan snel naar Tilburg om de bus en trailer terug te brengen. Jurgen zwaait ons, nadat we hem uitgebreid bedankt hebben, enthousiast uit. ‘Heel veel plezier op wereldreis, let goed op elkaar’.

Op de terugweg uit Tilburg evalueren we de dag. Tjonge dit ging echt heel voorspoedig vandaag. Prima hulp! droog weertje, geen rare tegenvallers. Da’s voor het eerst in onze verhuis-historie. Want er doen wel andere verhalen over ons de ronde 😉

Tags: , , ,

Eén reactie to “Verhuisbedrijf Virgin & Co”

  1. Barrie Says:

    Dat klinkt idd als een voorspoedige verhuizing, wat in hemelsnaam hebben jullie allemaal verhuist dat er een trailer voor nodig was en een lege zolder! Treft die knakker een leeg huis straks en is het jakjak op de grond… Toch een hele toer he, zo’n wereldreis, maar ja, dan heb je ook wat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: