Prettige kerstdagen

by

Beste allemaal,

Vanuit Laos, en onze korte broek, fijne kerstdagen gewenst!

We horen (lezen) vaak dat er regelmatig wordt gekeken of we al een nieuw bericht hebben gepost. Onze website staat bij menigeen in de favorieten 🙂 (errug leuk!!).

Maar wellicht is het voor jullie ook leuk om te weten dat dit aan onze kant ook zo is. We kijken namelijk regelmatig of er nog gereageerd is op onze berichtjes. Want misschien reageren we niet op ieder berichtje afzonderlijk… We lezen alle reacties en vinden het super dat iedereen zo betrokken is!

Hartelijk dank dus voor jullie reacties via de website en de email. Hopelijk blijven jullie ook in het nieuwe jaar zo betrokken bij onze ‘avonturen’.

Maar voor nu: Geniet van het kerstkonijn, en de kransjes, dan nemen wij nog een bordje rijst en een springroll 😉

PS. foto is gemaakt in Chiang Mai (Thailand)

Tags: , , ,

7 Reacties to “Prettige kerstdagen”

 1. Barrie Says:

  Fijne dagen beste mensen! Dat hele grote kado dat is toch voor mij he? Hier alles gezellig, we gaan bijna aan het kerstontbijt, de openhaard is aan, alle lichies branden, muziekje erbij, helaas geen kerstdeuntjes meer, die kan mn zus na gisteravond niet meer horen, straks familiebezoekje en morgen samen met Seb ons baarbad inwijden, wordt ook lachen, in zwempak onder de kerstboom!

  Kerstknuffel!

 2. Hans, Amy, Daniël & Esmée Says:

  Hallo, a merry merry Christmas!!!

  Wij hebben ons kerstontbijt al gehad en we zitten nu gezellig te knutselen en puzzelen. Nog steeds in ons oude kloffie. Zometeen gaan we ons netjes maken, lekker badderen en poedelen en dan de mooiste kerstkleren aan.
  Maar eerst koffie!!! met allemaal lekkere dingetjes.
  Heel veel plezier deze kerst in warme oorden en de foto’s volgen!!!

  Kusjes en knuffels, Esmée, Daniël, hans en Amy

 3. Angelique & Jeroen Says:

  Ola! De groetjes aan Laos van Barcelona! Ja wij dachten: laten we ook eens naar een ver en afgelegen oord gaan, weg van alle dagelijkse beslommeringen. Wel graag met internet-aansluiting dan s.v.p. We zitten hier heerlijk in ons appartement. Net ons kerstontbijt gehad met plaatselijke ham van de Sant Antoni markt om de hoek, aangevuld met paté waarvan we de ingrediënten liever niet weten een lekker 7 minuten-gekookt eitje en heerlijke jus d’orange. Ze hebben hier geen olifanten dus we gaan lekker met de metro. Die eet geen bananen, alleen papieren kaartjes. We wensen jullie hele fijne kerstdagen en we genieten van jullie verhalen en mooie foto’s en filmpjes.
  Liefs van Jeroen & Angelique

 4. Paul Says:

  Dag Joenmim,
  Jullie telefoontje hebben we gisteren net gemist. In ieder geval dit jaar een stukje nougatine taart meer (hebben ze lekker niet he in Laos). Neem nog een sprinkhaan!
  je (helemaal niet jaloerse) broer

 5. jeroen Says:

  Sprinkhaan? Helemaal niet nodig. Dankzij de Franse kolonisatie barst het hier van de bakkerijen. Gebak genoeg dus!

 6. Gertjan Says:

  Ook fijne dagen! Met terugwerkende kracht! En met vooruitwerkende kracht alvast een heel gelukkig 2008 gewenst namens Team Tilburg.

 7. Linda Says:

  Hallo!!!

  Jeetje dat is nog eens lekker kerst vieren, in je korte broek. Beter bekeken…

  Net weer een update gedaan met al jullie verhalen…gaaf hoor. Moest bij de spannende stroomversnellingen van de bamboetocht weer denken aan mijn raftavontuur…zou het hetzelfde zijn? 😉 Waanzinnige uitzichten wel zeg… Volgens mij zijn jullie weer aardig opgeknapt gelukkig.

  Maak er een bijzonder uiteinde van en een waanzinnige start van 2008.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: