We zijn weer in Nederland!

by

Zonder ook maar enige vertraging stonden we vanmorgen op Düsseldorf-Airport. Daar werden we verwelkomd door vader en moeder Martens die een prachtig spandoek omhoog hielden. Welkom J en M.

En dat warme welkom werd nog verder uitgebreid. Toen we namelijk bij de familie Martens in Eindhoven aankwamen, stonden daar vader en moeder de Vries samen met oom Teun en tante Charlotte. Zij waren extra vroeg uit Made vertrokken om een spandoek (‘welkom thuis’) in de voortuin van de schoonfamilie te timmeren. Natuurlijk werd één en ander vergezeld met vrolijke vlaggen en ballonnen. Zo, nu weet heel Eindhoven dat ze d’r weer zijn 😉

Tijd voor taart, cadeautjes en heel veel verhalen. Want al is iedereen aardig ‘bij’ door de website. ‘Live kletsen’ is natuurlijk het allermooist.

Als Miriam’s familie weer naar Made vertrekt, zet vader Martens ons af bij ons ‘eind-juli-logeeradres’: het huis van Paul en Inge. Nog een paar nachtjes logeren en dan wonen we weer in de Van Wassenhovestraat! En ons huis staat er nog! Dat hebben we namelijk even gechecked. Al waren onze huurder en buren wel gevlogen… Wilden ze ons ‘stinkerds’ niet weer zien? Tja, 25 uur reizen gaat ook niet in je ‘coole’ kleren (maar wél onder je oksels) zitten ha, ha.

Ondertussen zijn we fris gedouched (HIEP HIEP, Paul en Inge hebben tijdens onze reis een superdeluxe ontzettend mooie (heerlijk SCHONE) badkamer laten ‘zetten’. Dus voor iedereen die zich afvraagt of het ‘veilig’ is ons weer te zien… Ja hoor!

Al zijn we nu dus nog wel even ondergedoken. Eerst maar even afrekenen met die jetlag en 8 maanden post. De kerstkaarten hebben we inmiddels gelezen. TOT GAUW!!

PS Inzendingen voor de fotowedstrijd kunnen nog worden ingestuurd tot 1 augustus.

Tags: , , , , ,

9 Reacties to “We zijn weer in Nederland!”

 1. Oom Piet en Tante Mies Says:

  WELKOM THUIS
  Halo wereldreizigers.Van harte welkom in ons kleine warme Nederlandje.
  Als ik dit voor jullie zit te schrijven, hoop ik dat jullie lekker samen liggen te dromen van die geweldige tijd in verweggistan.Wij hebben met zovelen anderen denk ik, geweldig genoten van jullie mooie,spannende en uitgebreide avonturen. Nu maar lekker uitrusten en nog heerlijk na genieten,en dan staan jullie hopelijk weer stevig met beide pootjes op de grond en gaat het leven weer gewoon verder voor jullie samen.
  Heel veel groetjes en tot ziens.Oom piet en tante mies

 2. Colette Says:

  WELKOM THUIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Liefs, Colette (ik mail binnenkort terug)

 3. Barrie Says:

  He bah, word helemaal melancholisch bij het idee dat er geen blogs meer komen…. Kunnen jullie niet gewoon doorgaan met postings uit het dagelijks leven;-)Eindhoven is toch ook een best spannende en inspirerende omgeving?! Kijk uit naar onze komende date, gezellie!

  En voor nu, adios, aufwiedersehen, goodbye, arriverdeci, ciao, tjuus. oat moan, het was geweldig!

  XB

 4. Jeroen Says:

  Komende weken zullen we nog een aantal posting plaatsen, dus blijf zeker nog even kijken!

 5. Linda Says:

  HEY HALLOOO!

  Welcome back honey’s. Ik was al op zoek naar de jump inzending tot nu toe. Kijken of we nog in de race voor de geweldige prijzen zitten.
  Jammer dat we jullie verhalen nu niet meer kunnen lezen… Hoor graag nog een x wat live!

  CU, xxx

 6. Judith Says:

  Hallo luitjes, Welkom thuis!!
  Al krentebollen met kaas gegeten, stampot met een kuiltje jus, of wellicht toch nog even langs de chinees gereden voor een exotisch maaltje.
  Hoe dan ook. … veel succes met aklimatiseren en vooral heeeeel veeeeeel nagenieten.
  Dikke kus
  Juut

 7. Renee Says:

  He honey’s…
  Wat gezellig dat jullie er weer zijn!

  Mijn springfilmpje is te zwaar om te versturen!
  Kan ik het filmpje ergens op plaatsen??

  X tot snel!

 8. Angelique Says:

  Welkom thuis! Zing met mij mee: Eindhoooveeeeh, Eindhoooveeeeh, Eindhoooveeeeh! (adem in).. Eindhoooveeeeh, Eindhoooveeeeh, Eindhoooveeee-heh!!! Nou, voelt dat lekker of niet? Ik kijk ernaar uit jullie weer in het ecchie te zien.

  Dikke zoen van Angelique

 9. Moniek Says:

  He hallo Miriam en Jeroen,

  Wat heb ik genoten van jullie verhalen afgelopen tijd zeg. Heerlijk zo aan het reizen en wij hier maar hard werken…(ik eigenlijk nu ook even niet met 16 wkn zwangerschapsverlof). Gaaf en om jaloers op te worden hoor. Succes met het “landen” in Nederland maar ik hoop dat jullie nog even blijven “zweven” en genieten van wat jullie hebben meegemaakt.

  Moniek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: