Onderweg met Martens

verhuizen-1998.jpgHeee! Wat leuk dat je op onze pagina’s komt kijken. 🙂 Misschien ben jij een van die vele vrienden, collega’s en familieleden die we achtergelaten hebben in het druilerige Nederland. Of misschien zijn we jou wel tegengekomen in een ver oord en hebben we dit adres op je hand geschreven. Die kans is best groot. We zijn namelijk van plan om in 2008 een he-le-boel leuke, verre oorden te bezoeken. Hoe verderder en exotischerder, hoe beterder. Want we moeten natuurlijk wel een paar steengoeie verhalen hebben voor later.

Natuurlijk ben jij hartstikke benieuwd naar onze avonturen. Daar is deze site voor. Kom af en toe eens kijken. En laat zeker een berichtje achter. Dan voelen wij ons ook niet zo alleen op de wereld.

Liefs!
Jeroen en Miriam

Hey! Hi! Nice of you to visit this great website. Here you can find the ongoing adventures of Jeroen (Dzjeroon) and Miriam (Miriam). Leave us a message!

8 Reacties to “Onderweg met Martens”

 1. Carolien Says:

  Hee snikkel en mim!
  Gaaf deze site!!
  Gr Carolien

 2. Henri Says:

  Tsjonge, wat een site, prachtig !
  We kunnen jullie avonturen op de voet volgen !

  Henri

  PS: Geef me ff door wanneer de halve marathon van Sydney begint….. dan kan ik daar een PR gaan lopen….

 3. Gerry (Learnworks) Says:

  Hallo Jeroen,

  Dit ziet er allemaal erg goed uit. Nou die reis nog…
  Ik verheug me al op de verhalen (vooral die vanuit Australie) zodat ik me weer een beetje terug kan verplaatsen in dat ultieme reisgevoel.

  Heeeeel veeeel suc6 en plezier met de voorbereidingen en het reizen zelf natuurlijk.

  Groet,
  Gerry

 4. Barrie Says:

  ziet er weer goed uit! Denk dak ook maar een siteje begin, http://www.BevallenmetBarrie.weurt of zo?! Moet jullie natuurlijk ook op de hoogte houden van ons avontuur he. In plaats van palmbomen, poepluiers, wie wil daar nou geen site over….. We zien elkaar nog dussu seeyouzoen!

 5. jeroenmim Says:

  Hé Barrie,

  we hebben de foto’s van de kleine gezien 🙂 Tis nou al een knapperd. Kun je nagaan als ie straks geboren is…

  Inderdaadgraagtotgauw! Mim

 6. Linda Says:

  Ha mannen van factor 80
  Technisch vraagje…heb net 2x een bericht geplaatst…omdat ie de eerste keer een foutmelding gaf en het bericht niet liet zien…zit er een verwijderoptie op?

  Thnx, fijne dagen nog!
  Toedels, Linda

 7. Ina Says:

  Hey hey hey wat hoor ik nou, zijn jullie alweer in verre oorden beland??? En dan nog niet voor enkele weekjes maar als ik het meen goed te begrijpen voor een jaar nog wel!!! Wauuuuwwwww!!!! Fantastisch gewoonweg! Ben super jaloers, zoals de meesten die jullie site bezoeken. Geniet ervan tot de max en wij genieten hier ook van de fotootjes en de filmkes. Enjoy! Dikke kus, Ina

 8. gerard en janna Says:

  hallo miriam en jeroen
  we zijn nu in Penrith (Sydney) en gaan morgen (maandag) op weg naar Scone Armidale en dan naar huis. dus onze reis verloopt een beetje sneller dan we dachten en wij zullen weer thuis zijn op donderdag.
  veel plezier verder en misschien zien we julie nog.
  groeten van janna en gerard
  doeg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: